• Comentarios de la entrada:Sin comentarios

La Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions (CEDSPP) ha fet una nova convocatòria de concentracions de protesta per reclamar al govern espanyol que el sistema de pensions les revaloritze atenent l’IPC anual i per denunciar l’increment aplicat del 0,25%. A Ontinyent, la concentració s’ha convocat a les 12.00 d’aquest dissabte 17 de març, a la plaça Major.

Els convocants exigeixen mesures polítiques que garantisquen les pensions com a dret constitucional, que es deroguen les reformes 27/2011 (PSOE) i del 23/2013 (PP) que entenen que actuen com una ‘llosa’ que suposa ‘una pèrdua a mig termini de més del 35% del poder adquisitiu de les pensions’. La CEDSPP reclama que es suprimesca la pèrdua de poder adquisitiu a través dels PGE i que es reemborsen els diners ‘furtats’ de la guardiola de les pensions.

També exigeix reprendre la jubilació als 65 anys, sense penalització als 40 anys cotitzats, així com reprendre el subsidi als majors de 52 anys.

El 22 de febrer passat ja hi va haver a Ontinyent una concentració convocada per la coordinadora, que va aplegar centenars de persones a la mateixa plaça Major.

Notícia de Vilaweb. Enllaç a la notícia

Deja una respuesta