En este momento estás viendo La seguretat dels vianants
  • Comentarios de la entrada:Sin comentarios

Dies passats, l’Ajuntament ens informava sobre l’augment de les mesures de seguretat per als vianants, a través de la nova app. Ni què dir què totes aquelles mesures que vagen en aquesta línia deuen de ser benvingudes. Els vianants són els elements més dèbil en la mobilitat d’una ciutat i per això es deuen d’estudiar totes les mesures possibles per adequar-la.

Per això crec que l’Ajuntament el què deuria de fer és l’elaboració d’un “Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS)”, on s’integraren totes les mesures que calen per als diferents actors de la mobilitat en la ciutat i on es comptara amb la participació dels mateixos. No es tracta d’anar implementant aquelles mesures què se’ns ocorreixen i que no estan dins d’un estudi seriós sobre mobilitat urbana. Com he dit en altra ocasió, no  es deu de fer el disseny d’una ciutat sense la participació de la ciutadania.  

Per cert estos Plans estan fiançats per la Generalitat Valenciana i en la darrera concessió no he vist al nostre Ajuntament.

Deja una respuesta