En este momento estás viendo Ens creguem tot el que ens diuen?
  • Comentarios de la entrada:Sin comentarios

Aquests dies visionava un vídeo patrocinat per l’Ajuntament d’Aielo de Malferit «Rehabilitació del paviment dels vials del Centre Històric». Pura propaganda electoral.
Aquest vídeo conté una sèrie de mentides, que mentre no es demostre el contrari, ho seran.
1r- Diu que l’Ajuntament invertirà 900.000 € en obres de rehabilitació dels carrers del nucli històric de la localitat. Eixa afirmació no té cap consistència ni està basada en cap projecte aprovat definitivament. Podria haver dit el que volguera.
2n- Ens diu que les obres que estan realitzant-se en l’actualitat costen 300.000 i pico euros. La realitat és que en costen 162.000, segons el projecte presentat a la Diputació de València.
3r- Es diu que «Tots a càrrec dels pressupostos de l’Ajuntament». La realitat és que la Diputació finança el 100% del projecte presentat.
4t- El projecte que està executant-se té moltes deficiències. Hauria d’haver contemplat el soterrament de tot el cablejat i la previsió d’altres instal·lacions futures. Haurien de haver revisat les comeses d’aigua a les cases i canviar les què calgueren. No s’ha consultat al veïnat si això és el que volen. En el projecte es deixaven sense fer el carrer que no té eixida que dóna a la Travessia Verge del Carme. A més d’altres aspectes que s’haurà de veure com queda el final de l’obra. En el cas de fortes plogudes, ja veurem la solució presa.
5é- Respecte a la contractació de personal per fer obres municipals, no se’n recorden de què altres legislatures també ho feien, i imagine que siga quin siga l’ajuntament, ho continuaran fent.
Seria interessant que el nostre Ajuntament ens donara comptes dels costos reals de les obres que realitza per a major transparència i es deixara de propaganda.

Deja una respuesta